Liity jäseneksi

Voit tukea paikallista eläinsuojelutyötämme liittymällä jäseneksemme. Jäsenmaksut ovat yksi suurimmista tulonlähteistämme ja siksi erittäin tärkeä osa arkeamme löytöeläintalolla. Jäseniä yhdistyksellä on vajaat 300.

Jäsen

Jäsenmaksumme on 20 euroa/vuosi, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 15 euroa/vuosi.

Ainaisjäsen

Henkilöjäsen (ei siis kannatus/yritysjäsen) voi maksaa jäsenmaksun “kerralla loppuelämäkseen”. Ainaisjäsenmaksu on 15 x vuosijäsenmaksu.

Kannatusjäsen

Kannatusjäseninä voivat olla yritykset, järjestöt ja yhteisöt. Kannatusjäsenmaksu on 100 euroa/vuosi. Vastineeksi kannatusjäsentaho saa maininnan nettisivuillemme.

Lahjajäsenyys

Voit ostaa yhdistyksen jäsenyyden lahjaksi esimerkiksi ystävällesi.

img_2439

Jäsenedut

Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksen jäsenenä olet tervetullut yhdistyksen ja löytöeläintalon toimintaan. Jäsenlehti Mesy-postia ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehden saat sähköisenä sähköpostiisi mikäli sähköpostiosoitteesi on tiedossamme tai paperiversiona kotiisi mikäli postiosoitteesi on tiedoissamme.

Ilmoita spostiosoitteesi tällä lomakkeella:

Liittyminen

Liittymällä Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksen jäseneksi tuet toimintaamme ja pääset siten parantamaan löytöeläinten oloja.

Kun haluat liittyä jäseneksemme, täytä allaoleva lomake tai ota yhteyttä sähköpostilla jasen@mesy.fi.

Jäsenmaksun voit käydä maksamassa toimistoomme vierailuaikoina (mieluiten korttimaksu). Jäsenmaksun voit halutessasi maksaa myös tilisiirtona tilillemme suoraan. Muista tällöin kirjoittaa Viesti- kenttään ” Jäsenmaksu (vuosi)”, nimesi tai millä nimellä jäseneksi liittyminen on tehty (esim. perheenjäsen) sekä jäsenyyden muoto.

Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksen tilinumero: Danske Bank FI36 80001470318065. Jäsenkortin saat toimistoltamme maksukuittia vastaan.

Comments are closed