Löytöeläintalon Ystävänpäivävastaanotto 12.2.2017

Tervetuloa löytöeläintalon Ystävänpäivävastaanotolle sunnuntaina 12.2.2017 klo 14 – 16 ! Ystävänpv 2017

Kissalan lattian remontti on valmis ja kissat ovat päässeet muutamaan takaisin uusittuihin huoneisiin. Tule katsomaan miten ne ovat kotiutuneet takaisin huoneisiinsa. Samalla pääset näkemään mihin mahdollisesti lahjoittamasi rahat olemme käyttäneet. Lahjoituksia tarvitaan edelleen sillä uudet korjauskohteet odottavat rahoitusta. Seuraavaksi korjattavaksi kohteiksi voidaan tässä yhteydessä jo mainita kissakaranteeni kokonaisuudessaan, kissojen ulkotarhat ja kyllä noiden huonokuntoisten ulkorakennusten tilallekin pitäisi saada kunnollista säilytystilaa. Rahareikiä meillä siis löytyy jatkossakin. Siksi kaikki apu on meille tarpeen !

Keräämme rahaa löytöeläintalon remonttia varten

Keräämme rahaa löytöeläintalon remonttia varten.

Lahjoitukset:
Danske Bank FI98 8000 1971 2300 90 viitteellä 2016089.

Kiitos avustasi !

(Rahankeräyslupa Itä-Suomen Poliisin nro 5740/43/2015. Toimeenpanoaika ja –alue 10.12.2015 – 09.12.2017, Etelä-Savon maakunta)

Mesyn jäsenalennukset 2017

Nyt kannattaa liittyä Mesyn jäseneksi. Meillä on mahtavia jäsenetuja joita tarjoavat seuraavat liikkeet:

  • Mikkelin Lemmikkikeskus: Tarvikkeet -10 % (ei ruoat, ei herkut)
  • Tassu & Turkki: Palvelut -10 %, tavaraostot -10 %
  • Tilespoint: Laatat -30 %
  • Parturikampaamo Lei-Ra: Tuotteet ja palvelut -10 %
  • Henni´s: Tuotteet ja palvelut -15 %
  • Mikkelin Lemmikkituhkaamo: -10 %
  • Huvihurtta: -10 % (omat kurssit ja uimala)
  • Parturi-Kampaamo Hiusstudio Trendhair: -10% palvelut (ei pidennykset)
  • Pieneläinhotelli Pöksyn Pesä: Yli 2 vrk hoidosta 5% ja yli 10 vrk hoidosta 10%
  • Rahulan Rehu: Tarvikkeet -10 %, ruoat ja kissanhiekat -5 %

img_2439

Mesy ry:n syyskokouksen 9.10.2016 päätöksiä

PRH:n hyväksyminen uusien sääntöjen mukaan Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry piti ensimmäisen syyskokouksensa 9.10.2016. Syyskokouksen tehtävänä on jatkossakin päättää tulevan vuoden taloudesta ja toiminnasta sekä hallituksen jäsenistä.

Lokakuun alussa pidetty syyskokous päätti hiukan korottaa vuoden 2017 jäsenmaksuja. Jäsenmaksuksi 2017 vahvistettiin 17 eur ja eläkeläisten/opiskelijoiden jäsenmaksuksi vahvistettiin 12 eur. Kannatusjäsenmaksu pysyi ennallaan 100 eur/vuosi ja ainaisjäsenmaksu on jatkossa 15 x vuosijäsenmaksu.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi toimikausille 2017 – 2018 valittiin Salla Kokko. Hallitus kiittää nyt toimikauttansa lopettelevaa puheenjohtaja Marja Mäenpäätä kuluneesta kahdesta puheenjohtajakaudesta.

Erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle toimikausille 2017 – 2018 valittiin Salla Kokko, Jarmo Lautamäki, Riitta Karppinen ja Riitta Kekkonen sekä varajäseneksi Virve Väisänen. Hallituksessa jatkavat yllä mainittujen lisäksi Jenni Kerminen, Marjut Kuosma, Anneli Liukkonen ja Marja Mäenpää sekä varajäsenenä Tapani Hakkarainen. Uuden hallituksen järjestäytymiskokous on tammikuussa.

Uusia tuotteita verkkokaupassa!

mesykassi

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistyksen verkkokaupan tuotevalikoima täydentyi uusilla tuotteilla! Myynnissä ovat nyt vuoden 2017 jäsenyys ja tyylikäs Mesy -kassi.  Klikkaa yläpalkista itsesi ostoksille tai sitten suoraan tästä

 

Löytöeläintalon eläinten luovutusmaksut ja talteenottomaksut 1.8.2016 alkaen

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry:n hallitus on kokouksessaan 17.7.2016 tarkistanut löytöeläinten talteenottomaksuja 1.8.2016 lukien seuraavasti. Löytöeläinten luovutusmaksuihin ei tässä yhteydessä tullut muutoksia.

Löytöeläinten luovutus- ja talteenottomaksut maksetaan joko ennakkoon yhdistyksen tilille siten, että maksu näkyy tilillä eläintä haettaessa tai käteisellä eläimen noudon yhteydessä. Sovi päivystäjän, kissa- tai koiravastaavien kanssa etukäteen kuinka haluat maksun suorittaa.

Luovutusmaksut 1.8.2016 alkaen

 

MIKKELIN ELÄINSUOJELUYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUKSESSA 30.3.2016 PÄÄTETTYÄ

Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry:n vuosikokouksessa 30.3.2016 yhdistyksen puheenjohtajaksi tuli valituksi Marja Mäenpää. Marjalla alkaa nyt toinen kausi puheenjohtajana. Erovuoroisten hallituksen varsinaisten jäsenten tilalle valittiin kahden vuoden toimikaudeksi Jenni Kerminen, Anneli Liukkonen, Salla Kokko ja Marjut Kuosma. Hallituksen varajäseneksi kahden vuoden toimikaudeksi valittiin Virve Väisänen ja yhden vuoden toimikaudeksi Tapio Hakkarainen. Hallituksessa jatkavat jäsenet ovat Marja Mäenpää, Riitta Karppinen, Riitta Kekkonen ja Jarmo Lautamäki. Vuosikokous hyväksyi myös hallituksen sääntömuutosehdotuksen pienillä tarkennuksilla. Nyt säännöt lähtevät vahvistettavaksi Patentti- ja rekisterihallitukseen jonka jälkeen ne astuvat voimaan. Muutoksia nykyisiin sääntöihin on tulossa vain vuosikokousrytmiin ja hallituksen jäsenten määrään.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Jarmo Lautamäki, rahastonhoitajaksi ja kirjanpitäjäksi Anneli Liukkonen ja sihteeriksi Marjut Kuosma.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Hallitukselle käsiteltäväksi tulevat asiat voi lähettää osoitteella sihteeri@mesy.fi tai osoitteella Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry, Porrassalmenkatu 69 B, 50100 Mikkeli.

Mesyn sähköpostiosoite on mikkelinesy@gmail.com.  Tähän sähköpostiin voit kirjoittaa esim. Mesyltä otetun eläimen kuulumisia, kysellä harjoittelu- tai työpaikkaa, tarjoutua vapaaehtoistyöhön, tarjota kirppistavaroita tai kirjoittaa mitä tahansa muuta yleistä asiaa.

Kissatiedustelut voit tehdä suoraan kissavastaavien sähköpostiosoitteeseen mikkelinesy(a)gmail.com Koiratiedustelut voit tehdä suoraan koiravastaavien sähköpostiosoitteeseen koiravastaava@mesy.fi.

Muiden eläinten osalta tiedustelut voit tehdä tuohon mikkelinesy@gmail.com osoitteeseen.

Liity Mesyn jäseneksi!

Nyt kannattaa liittyä Mesyn jäseneksi. Meillä on mahtavia jäsenetuja joita tarjoavat seuraavat liikeet:

Liity jäseneksi tästä linkistä!