Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry tarvitsee apuasi

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys (Mesy) ry ylläpitää Mikkelin löytöeläintaloa osoitteessa Porrassalmenkatu 69 B Mikkeli. Vuosittain moni karannut, eksynyt tai hyljätty eläin saa apua löytöeläintalon suojista.

Vuonna 2015 löytöeläintalo otti vastaan yli 310 eläintä, pääasiassa kissoja ja koiria sekä muita pienempiä lemmikkieläimiä. Mesyn vapaaehtoiset hoitajat auttavat myös loukkaantuneita ja muuten pulaan joutuneita luonnonvaraisia eläimiä kuten oravia, siilejä ja lintuja, jotka hoidon jälkeen vapautetaan takaisin luontoon.

Mikkelin löytöeläintalon lattiat ja koirien karanteenitilat vaativat pikaista uusimista.

Remontoitavista tiloista on teetetty kuntoarvio ja pyydetty korjausehdotus kustannusarvioineen minkä perusteella tilojen remontointi käynnistyi viikolla 16/2016.

Tilojen remontoinnin kustannusarvio on noin 13 500 eur.

Kodittomat eläimet tarvitsevat nyt apuasi. Lahjoita rahaa tilojen remontointiin. Lahjoittamalla mahdollistat kaikkien remonttia tarvitsevien tilojen kunnostamisen. Pienistäkin lahjoituksista saamme toivottavasti kasaan riittävästi rahaa peittämään remontin kustannuksia.

Tilinumero Danske Bank FI98 8000 1971 2300 90 lahjoitukset viitteellä 2016047

Rahankeräyslupa Itä-Suomen Poliisi nro 5740/43/2015

Toimeenpanoaika ja –alue 10.12.2015 – 09.12.2017, Etelä-Savon maakunta

MIKKELIN ELÄINSUOJELUYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUKSESSA 30.3.2016 PÄÄTETTYÄ

Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry:n vuosikokouksessa 30.3.2016 yhdistyksen puheenjohtajaksi tuli valituksi Marja Mäenpää. Marjalla alkaa nyt toinen kausi puheenjohtajana. Erovuoroisten hallituksen varsinaisten jäsenten tilalle valittiin kahden vuoden toimikaudeksi Jenni Kerminen, Anneli Liukkonen, Salla Kokko ja Marjut Kuosma. Hallituksen varajäseneksi kahden vuoden toimikaudeksi valittiin Virve Väisänen ja yhden vuoden toimikaudeksi Tapio Hakkarainen. Hallituksessa jatkavat jäsenet ovat Marja Mäenpää, Riitta Karppinen, Riitta Kekkonen ja Jarmo Lautamäki. Vuosikokous hyväksyi myös hallituksen sääntömuutosehdotuksen pienillä tarkennuksilla. Nyt säännöt lähtevät vahvistettavaksi Patentti- ja rekisterihallitukseen jonka jälkeen ne astuvat voimaan. Muutoksia nykyisiin sääntöihin on tulossa vain vuosikokousrytmiin ja hallituksen jäsenten määrään.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Jarmo Lautamäki, rahastonhoitajaksi ja kirjanpitäjäksi Anneli Liukkonen ja sihteeriksi Marjut Kuosma.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Hallitukselle käsiteltäväksi tulevat asiat voi lähettää osoitteella sihteeri@mesy.fi tai osoitteella Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry, Porrassalmenkatu 69 B, 50100 Mikkeli.

Mesyn sähköpostiosoite on mikkelinesy@gmail.com.  Tähän sähköpostiin voit kirjoittaa esim. Mesyltä otetun eläimen kuulumisia, kysellä harjoittelu- tai työpaikkaa, tarjoutua vapaaehtoistyöhön, tarjota kirppistavaroita tai kirjoittaa mitä tahansa muuta yleistä asiaa.

Kissatiedustelut voit tehdä suoraan kissavastaavien sähköpostiosoitteeseen kissavastaava@mesy.fi. Koiratiedustelut voit tehdä suoraan koiravastaavien sähköpostiosoitteeseen koiravastaava@mesy.fi.

Muiden eläinten osalta tiedustelut voit tehdä tuohon mikkelinesy@gmail.com osoitteeseen.

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry:n vuosikokous

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 30.3.2016 klo 18 Löytöeläintalolla osoitteessa Porrassalmenkatu 69 B, Mikkeli. Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen 17 §:n määräämät asiat, ja hallituksen esitys yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta.

Tervetuloa! T: Hallitus.

Kissojen match show 19.3!

Rahulan Rehu järjestää kissoille match shown 19.3.

Luvassa tuote-esittelyjä, arvontaa, tarjouksia ja kissamaista menoa. Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Mikkelin eläinsuojeluyhdistykselle.

Ennakkoilmoittautuminen ja lisätiedot Rahulan Rehusta numerosta 015-210039.

matsari

Ystävänpäivävastaanotto 14.2!

Meillä on koiranpentuja, jotka etsivät vastuullisia koteja. Katso kotia etsivät koirat.

Löytöeläintalon Ystävänpäivävastaanotto järjestetään sunnuntaina 14.2. klo 14 – 16 osoitteessa Porrassalmenkatu 69 B. Tervetuloa tervehtimään kissalan kissoja ja Mikkelin eläinsuojeluyhdistyksen väkeä Ystävänpäivänä.

Voit samalla liittyä eläinsuojeluyhdistyksen jäseneksi, ostaa Mesy-tuotteita, lahjoittaa kirppistavaraa tai tuoda lahjaksi kissanruokaa tai vaikka matolääkkeitä (Flubenol, Stronghold). Paikalla myös herkkubuffetti.

Liity Mesyn jäseneksi!

Nyt kannattaa liittyä Mesyn jäseneksi. Meillä on mahtavia jäsenetuja joita tarjoavat seuraavat liikeet:


 

Loput Mesykalenterit 5e/kpl. Käy noutamassa vierailuaikaan omasi! Myös postitus onnistuu, jolloin postikulut 2e.

Liity jäseneksi tästä linkistä!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys toivottaa kaikille yhteistyökumppaneille ja eläinten ystäville Hyvää Uutta Vuotta 2016! Tervetuloa tutustumaan tänäkin vuonna löytöeläintalon asukkeihin!

Vierailuajat:

Sumsu

Sumsu

kesä-elokuu
keskiviikkoisin klo 18-20

syys-toukokuu

sunnuntaisin klo 14-16

Löytöeläintalolla on henkilökuntaa joka päivä klo 8-14 ja klo 18-20. Puhelimeen vastaamme arkisin klo 8-14 ja 17-21 viikonloppuisin klo 8-18. Soita myöhemmin uudestaan, jos emme ehdi vastaamaan. Voit myös lähettää sähköpostia.

Osoitteemme:

Porrassalmenkatu 69 B
50100 Mikkeli
Puh: 050-547 9054
mikkelinesy(at)gmail.com