Mesyn Joulumyyjäiset 2.12.2016 klo 9-18!

MESYN JOULUMYYJÄISET K-SUPERMARKET ROKKALAN AULASSA perjantaina 2.12.2016 KLO 9 – 18myyjaisetmesy

Lahjoita leivonnaisia tai esim. villasukkia tai muuta ajankohtaan sopivaa tarviketta myytäväksi Mesyn joulumyyjäisiin. Voit tuoda ne talolle ennakkoon tai suoraan myyjäisiin.

Ja tule ostoksille – myynnissä myös Mesy kalenterit ja joulukortit sekä uudet kassit.

Myyjäisissä menevät hyvin kaupaksi leivonnaisista kuivakakut, piparitalot tms. muut koristellut piparit, pikkuleivät, joulutortut, herkkupullat, mokkapalat, mausteiset leivät, itse tehty sinappi ja marmeladi jne. Myös erikoisruokavaliotuotteille kuten gluteiinittomille leivonnaisille on kysyntää.

Nyt jauhopeukalot esiin!

Muista laittaa raaka-aineluettelo leivonnaisten mukaan.

Uusia tuotteita verkkokaupassa!

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistyksen verkkokaupan tuotevalikoima täydentyi uusilla tuotteilla! Myynnissä ovat nyt suositut kissa -ja koirakalenterit, joulukorttivalikoima ja tyylikäs Mesy -kassi. Klikkaa yläpalkista itsesi ostoksille tai sitten suoraan tästä

kissakalenteri_2017

Löytöeläintalon eläinten luovutusmaksut ja talteenottomaksut 1.8.2016 alkaen

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry:n hallitus on kokouksessaan 17.7.2016 tarkistanut löytöeläinten talteenottomaksuja 1.8.2016 lukien seuraavasti. Löytöeläinten luovutusmaksuihin ei tässä yhteydessä tullut muutoksia.

Löytöeläinten luovutus- ja talteenottomaksut maksetaan joko ennakkoon yhdistyksen tilille siten, että maksu näkyy tilillä eläintä haettaessa tai käteisellä eläimen noudon yhteydessä. Sovi päivystäjän, kissa- tai koiravastaavien kanssa etukäteen kuinka haluat maksun suorittaa.

Luovutusmaksut 1.8.2016 alkaen

 

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry tarvitsee apuasi

Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys (Mesy) ry ylläpitää Mikkelin löytöeläintaloa osoitteessa Porrassalmenkatu 69 B Mikkeli. Vuosittain moni karannut, eksynyt tai hyljätty eläin saa apua löytöeläintalon suojista.

Vuonna 2015 löytöeläintalo otti vastaan yli 310 eläintä, pääasiassa kissoja ja koiria sekä muita pienempiä lemmikkieläimiä. Mesyn vapaaehtoiset hoitajat auttavat myös loukkaantuneita ja muuten pulaan joutuneita luonnonvaraisia eläimiä kuten oravia, siilejä ja lintuja, jotka hoidon jälkeen vapautetaan takaisin luontoon.

Mikkelin löytöeläintalon lattiat ja koirien karanteenitilat vaativat pikaista uusimista.

Remontoitavista tiloista on teetetty kuntoarvio ja pyydetty korjausehdotus kustannusarvioineen minkä perusteella tilojen remontointi käynnistyi viikolla 16/2016.

Tilojen remontoinnin kustannusarvio on noin 13 500 eur.

Kodittomat eläimet tarvitsevat nyt apuasi. Lahjoita rahaa tilojen remontointiin. Lahjoittamalla mahdollistat kaikkien remonttia tarvitsevien tilojen kunnostamisen. Pienistäkin lahjoituksista saamme toivottavasti kasaan riittävästi rahaa peittämään remontin kustannuksia.

Tilinumero Danske Bank FI98 8000 1971 2300 90 lahjoitukset viitteellä 2016047

Rahankeräyslupa Itä-Suomen Poliisi nro 5740/43/2015

Toimeenpanoaika ja –alue 10.12.2015 – 09.12.2017, Etelä-Savon maakunta

MIKKELIN ELÄINSUOJELUYHDISTYS ry:n VUOSIKOKOUKSESSA 30.3.2016 PÄÄTETTYÄ

Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry:n vuosikokouksessa 30.3.2016 yhdistyksen puheenjohtajaksi tuli valituksi Marja Mäenpää. Marjalla alkaa nyt toinen kausi puheenjohtajana. Erovuoroisten hallituksen varsinaisten jäsenten tilalle valittiin kahden vuoden toimikaudeksi Jenni Kerminen, Anneli Liukkonen, Salla Kokko ja Marjut Kuosma. Hallituksen varajäseneksi kahden vuoden toimikaudeksi valittiin Virve Väisänen ja yhden vuoden toimikaudeksi Tapio Hakkarainen. Hallituksessa jatkavat jäsenet ovat Marja Mäenpää, Riitta Karppinen, Riitta Kekkonen ja Jarmo Lautamäki. Vuosikokous hyväksyi myös hallituksen sääntömuutosehdotuksen pienillä tarkennuksilla. Nyt säännöt lähtevät vahvistettavaksi Patentti- ja rekisterihallitukseen jonka jälkeen ne astuvat voimaan. Muutoksia nykyisiin sääntöihin on tulossa vain vuosikokousrytmiin ja hallituksen jäsenten määrään.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Jarmo Lautamäki, rahastonhoitajaksi ja kirjanpitäjäksi Anneli Liukkonen ja sihteeriksi Marjut Kuosma.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Hallitukselle käsiteltäväksi tulevat asiat voi lähettää osoitteella sihteeri@mesy.fi tai osoitteella Mikkelin eläinsuojeluyhdistys ry, Porrassalmenkatu 69 B, 50100 Mikkeli.

Mesyn sähköpostiosoite on mikkelinesy@gmail.com.  Tähän sähköpostiin voit kirjoittaa esim. Mesyltä otetun eläimen kuulumisia, kysellä harjoittelu- tai työpaikkaa, tarjoutua vapaaehtoistyöhön, tarjota kirppistavaroita tai kirjoittaa mitä tahansa muuta yleistä asiaa.

Kissatiedustelut voit tehdä suoraan kissavastaavien sähköpostiosoitteeseen mikkelinesy(a)gmail.com Koiratiedustelut voit tehdä suoraan koiravastaavien sähköpostiosoitteeseen koiravastaava@mesy.fi.

Muiden eläinten osalta tiedustelut voit tehdä tuohon mikkelinesy@gmail.com osoitteeseen.

Liity Mesyn jäseneksi!

Nyt kannattaa liittyä Mesyn jäseneksi. Meillä on mahtavia jäsenetuja joita tarjoavat seuraavat liikeet:

Liity jäseneksi tästä linkistä!