Tikrun tarina

”Kurnau, minä oon Tikru. Oon itse suloisuus, tai niin kaikki Mesyläiset täällä talolla sanovat, kun minun kanssani seurustelevat. Erikoisuutena minulla on taatusti kaikki sydämet sulattava naukumisääni, siinä on kuulkaas niin erityinen melodia, ylä- ja alaäänet samassa ja mitä kaikkea voi nyt yhteen pieneen mau-sanaan mahtua.

Onhan tässä kaikkea muutakin. Kun tulin talolle maaliskuun lopussa, huomattiin aika nopsaa, että minut pitää viedä hammaslääkärin pakeille. Purukalusto oli kuin Andy McCoylla ennen hammasremppaa (suo anteeksi Andy, mutta oli pakko lainata sinua tähän ja oot mun idoli hymylläsi!) ja sopivaa operointiaikaa alettiin jo etsimään eläinlääkäriltä. Kipeät hampaat tietysti harmitti kovasti ja minähän sitten rapsuttelin kaulaa ja päätä sillä viisiin, että osui kynnen pirskale silmään. Ja kun silmän pupilli oli jo ennestään jotenkin hassu ja vaurioitunut, niin taisin osua siihen heikkoon kohtaan. No siitä sitten silmä tulehtui. No sitten tuli kissaflunssa eikä tuota hammasoperaatiota päästy tekemään vaan heti ensi alkuun ja tärkeimpänä flunssan helpotettua silmän poisto, koska tulehduksen vuoksi tuo toinen kiikarini puhkesi. Nyt maailma näyttää aika samalta kuin ennenkin mutta piirun verran toispuoleiselta. Jos jossain Turus asuisin, vois katella maisemii aina toispuol, ei jokkee, vaan silmää hih. Kyllähän tästä on pakko huumoria repäistä, ei se elämä niin vakavaksi saa kääntyä.

Kyllä hoitajat täällä on kehuneet, että oon niin reipas, vaikka kaikkea on yhden kissapoloisen kohdalle osunut.

Mutta asiaan, sitähän minä tässä tulin toimittamaan. Nyt on sellainen huoli, että niin minun kuin muiden kohtalotovereiden lääkärikäynnit ja -kulut on aikamoiset.
Auttaisitko meitä? Lahjoitus Mesylle auttaisi, saadaan eläinlääkärikulut maksettua meitä hoitaville ihanille lääkäreille. Monen vaivan kanssa kun ei voi odotella vaan mentävä on ja pian lääkäriin. Lupaan naukua vaikka videolle tuon minun hienon äänen kiitokseksi.”

Auta Tikrua & Tikrun kavereita!
Lahjoitukset Mesylle:
Danske Bank FI98 8000 1971 2300 90, viite: eläinlääkärikulut.
(Rahankeräyslupa Itä-Suomen Poliisilaitos nro RA/2017/1228. Toimeenpanoaika ja –alue 10.12.2017 – 31.12.2019, Itä-Suomen Poliisilaitoksen alue)

Bookmark the permalink.

Comments are closed