Lahjoita merkkipäiväänsä viettävän puolesta Mesylle

Äitienpäivälahjoituskorttien myötä meiltä on kysytty myös avoimen lahjoituksen, syntymäpäivälahjoituksen ja juuri nyt ajankohtaisen, vastavalmistuneen puolesta lahjoittavan tulostettavia kortteja lahjan saajalle. Kaikki näitä löytyy!

Kun haluat lahjoittaa meille merkkipäiväänsä  tai muuta tärkeää päivää viettävän puolesta, toimi näin: tee lahjoitus Mesy ry:n lahjoitustilille Danske Bank FI98 8000 1971 2300 90 ja kirjoita viestikenttään lahjan saajan nimi. Lähetä meille sähköpostitse tieto lahjoituksesta ja onko kyseessä avoin lahjoitus, syntymäpäivä, vastavalmistunut tai jokin muu. Saat vastausviestinä tulostettavan lahjoituskortin annettavaksi lahjan saajalle. Sähköpostiosoitteemme on mikkelinesy@gmail.com

Kun lahjoitus näkyy tilillämme, lähetämme sinulle tulostettavan lahjoituskortin. Lahjoituksellasi tuet tärkeää eläinsuojelutyötä, sydämellinen kiitos!

Bookmark the permalink.

Comments are closed