Sydämellinen Kiitos

Petra Töpöhännän tarina julkaistiin 4.3. maanantaina Mesyn kotisivuilla sekä Facebookissa. Tarina sai hurjan määrän huomiota ja tykkäyksiä, sen myötä Mesylle on kertynyt tähän mennessä lahjoituksia reilut 2.200€, huikean hieno summa! Lahjoitusvaroin saadaan katettua löytöeläintalon eläinten eläinlääkärikuluja, jotka ovat vuositasolla lähes 20.000€. Petra Töpöhäntä eläinystävineen sekä Mesy ry:n väki kiittävät sydämellisesti saaduista lahjoituksista.

Petran kuulumisia päivitetään Facebookiin ja nyt Petra lähettää terveiset, että myös pahiten kipeänä ollut vesemmanpuoleinen etutassu on jo paremmassa kunnossa, sille voi varata jo painoaan istuessaan. Hännän leikkaushaava voi myös hyvin, tötteröpäisenä Petran pitää tosin vielä olla tovi.
Petra on hurmaava pieni kissaneiti, joka ottaa kaiken hellyyden ja hoidon vastaan nöyrästi. Samoin kuin suurin osa muista löytöeläintalon asukkaista. Turvallisuus, lämpö, ruoka ja hellittely antavat luottamusta ihmiseen ja monesta arasta ja sähisevästä kissasta kuoriutuu ajan myötä aivan vastakohtainen eläin.

Bookmark the permalink.

Comments are closed