Auta meitä auttamaan

Hei!
Me ollaan Otto ja Mimmu ja kun me tultiin löytöeläintalolle meillä oli molemmissa pientä remppaa.
Mimmulla oli tämmöstä ikävää, että sen vauvat oli kuollu massuun ja sehän meni siitä heti masennukseen. Onni oli kuitenkin pikku Onni, jonka se sai hoitaakseen ja se on ihan oma iloinen tarina se. Mutta sitten Mimmulla oli traumaperäinen tyrä ja sekin hoidettiin sitten eläinlääkärillä.
Mullakin on ollut kaikenlaista pientä, pissavaivaa ja hammasremonttia. Mutta niistä on selvitty. Kiitos noiden hoitajien, jotka meitä on eläinlääkärille kuskanneet.

Mimmu ja Otto eivät ole ainoita sairauksien ja onnettomuuksien vuoksi eläinlääkäriä tarvinneita asukkaitamme. Huonokuntoisia eläimiä tulee huostaamme pitkin vuotta, mutta syksyisin entistä enemmän ja eläinlääkärikulut ovat meille suuri menoerä. Pidämme kuitenkin tärkeänä, että autamme niitä, jotka apua tarvitsevat ja joita auttaa voimme.

Autathan sinä meitä auttamaan!

Lahjoitukset:
Danske Bank FI98 8000 1971 2300 90 , viite eläinlääkärikulut.

Kiitos avustasi !

(Rahankeräyslupa Itä-Suomen Poliisilaitos nro RA/2017/1228. Toimeenpanoaika ja –alue 10.12.2017 – 31.12.2019, Itä-Suomen Poliisilaitoksen alue)

Bookmark the permalink.

Comments are closed