Eläinkaveria ei jätetä-kampanja käynnistyy 4.10.2018

Mesy aloittaa Eläintenviikolla 4.10.2018 kampanjan Eläinkaveria ei jätetä. Tarkoitus on tehdä eläinsuojelutyötä ja Mesyä näkyvämmäksI. Asiassa mitä mainioimpina viestinviejinä ovat Mikkelin Jukurit sekä Ripesti Oy, jonka toimipaikat Hotelli Heimari ja Naisvuoren Kahvila & Näkötorni toivottavat aina lemmikit tervetulleiksi vieraikseen.

Jukureiden sanoma kampanjassa on eläinkaverista huolenpitäminen, reilu peli kaukalossa ja kaukalon ulkopuolella.
”Toivomme, että kampanjan myötä saamme tärkeää työtä päivittäin tekevälle Mesylle lisää näkyvyyttä ja tämän myötä sankoin joukoin uusia tukijajäseniä ja apukäsiä. Esimerkiksi vapaaehtoisten koiranulkoiluttajien tarve on suuri. Mesyllä asustelee aivan valloittavan ihania eläinpersoonia ja apua näille pienokaisille voi tarjota monilla eri tavoin! Meille ihmisille pieni vaiva, on eläimelle kullanarvoinen juttu” sanoo Jukureiden Henna Huuhka kampanjaan liittyen.

Jukureiden viestinä eteenpäin on liittyä Mesyn jäseneksi tai mukaan vapaaehtoistoimintaan ja haastaa myös kavereita mukaan tähän. Mesy näkee Jukurit hienona viestinviejänä tärkeän asian puolesta ja uskoo, että kampanja saa huomiota hienosti Jukureiden tukemana.

Kampanjan toinen osa on haastaa yrityksiä mukaan Mesyn kannatusjäseniksi. Kampanjan yrityskummina toimii Ripesti Oy ja yrittäjä Jaana Orava. Jaanan luotsaamat Ripesti Oy:n toimipisteet Hotelli Heimari Ristiinassa ja Mikkelin Naisvuoren Kahvila & Näkötorni ovat eläinystävällisiä paikkoja molemmat ja ne toivottavatkin aina myös lemmikit tervetulleiksi vieraikseen. Hotelli Heimari ympäristöineen on myös oiva paikka järjestää eläinteemaisia tapahtumia.

Kampanjan yrityshaasteosiossa Jaana laittaa haasteen liikkeelle ja ajatus on, että haastetut yritykset jatkavat haastetta eteenpäin ja liittyvät myös mukaan Mesyn kannattajajäseniksi.
Mesylle Ripesti Oy on oiva esimerkki yhteistyökumppanista, joka omassa toiminnassaan huomio eläimet ”karvoihin katsomatta”.

Mesyn toiminta perustuu jäsen- ja yrityskannatusjäsenten tuomiin jäsenmaksuihin, lahjoituksiin ja myös vapaaehtoistyöhön, ja näiden avulla mahdollistetaan kodittomien ja löytöeläinten hoitaminen, ruokkiminen, eläinlääkärikulut sekä uuden kodin löytyminen.
Mesyllä on hoidettavana noin 300 eläintä vuodessa ja lähes saman verran lähtee uusiin koteihin. Eläimiä autetaan tarvittaessa yli kuntarajojen. Jäseniä on tällä hetkellä 300, yritysjäseniä muutama. Aktiivisia vapaaehtoisia Mesyn toiminnassa on 20-30. Löytöeläintalossa asustaa tällä hetkellä 6 koiraa, n.30 kissaa, kani ja käärme.

Eläinkaveria ei jätetä-kampanja jatkuu marraskuun loppuun saakka ja tulee näkymään sosiaalisessa mediassa mm. kampanjan tukijatahojen ja Mesyn yhteisvideoissa.
Jukureiden ja Ripesti Oy:n kanssa tehdyt videot nähtävissä alla.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed