Kiitos!

Manna kävi lahjoittamassa Rahulan joululahjakeräykseen ruokaa kodittomille. Kuva Leena Mäkelä.

Eläinklinikka Kurjen toimitusjohtaja Markus Huttunen toi Kurjella kerätyt joululahjat perille. Lahjoja vastaanottamassa Vili ja Irma.

Useat yritykset toteuttivat joulun alla joululahjakeräyksen Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys ry:n hyväksi. Haluamme kiittää näitä paikallisia yrityksiä ja heidän asiakkaitaan, jotka lahjoituksia meille näissä keräyksissä antoivat. Kiitos Eläinklinikka Kurki, Musti ja Mirri Graani sekä Keskusta ja Rahula!

Urpolan apteekissa on mahdollisuus läpi vuoden lahjoittaa Mesyn eläimille matolääkkeitä. Tänäkin vuonna kansan käsi on ollut karttuisa ja olemme saaneet tätä kautta matolääkkeitä mukavasti. Kiitos Urpolan apteekki ja lahjoittajat!

Bookmark the permalink.

Comments are closed